Druga formacija animatora

fb.pngyt.pngin

Otvorene prijave za treći ciklus projekta Iuvenes Fructus

juvenes fruct5usprojektiNadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. jedanaestu godinu zaredom uspješno organizira i realizira različite edukativne, kreativne, socijalne, ekološke, volonterske projekte za mlade, učenike osnovnih i srednjih škola, studente s područja Vrhbosanske nadbiskupije. Sudjelovanjem na projektima, mladi imaju priliku kroz bogat i kvalitetan program raditi na izgradnji sebe kroz neformalnu edukaciju, ali i raditi na razvoju svoje lokalne i župne zajednice kako bi kreirali ljepšu i sigurniju sredinu za živjeti.

Opširnije:Otvorene prijave za treći ciklus projekta Iuvenes Fructus 

Klik za zdravlje: Jačanje svijesti o problemu zanemarivanja danas

klik tamara stupU ponedjeljak , 14. siječnja u prostorijama Katoličkog školskog centra sv. Josip u Sarajevu uspješno je održana radionica o zanemarivanju djece Vrijedni pažnje koja se provodi u sklopu projekta Prevencija ovisnosti kod mladih - Klik za zdravlje. Radionicu su vodili vršnjački edukatori Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., Tamara Bakula I Mateo Bunjevac.

Opširnije:Klik za zdravlje: Jačanje svijesti o problemu zanemarivanja danas

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Siječanj 2019
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE