Druga formacija animatora

fb.pngyt.pngin

Radionica o ekoturizmu u Travniku

Radionica u Travniku InsideU srijedu, 16. svibnja u prostorijama Katoličkog školskog centra Petar Barbarić u Travniku uspješno je održana još jedna radionica u sklopu projekta INSIDE! koju je vodio vršnjački edukator Mateo Bunjevac. Na samom početku radionice, učenike je pozdravila Gorana Lovrić, koordinatorica projekta i Alen Gudalo, predstavnik Regionalnog ureda Centra za mlade u Travniku.

Na interaktivnoj radionici, s učenicima se razgovaralo o važnosti zaštite okoliša, ekoturizma i njegovoj održivosti, ali i ohrabrio i motivirao mlade da budu što aktivniji u svojim lokalnim zajednicama, kroz promociju ekoturizma.
Projekt INSIDE! kojeg realizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u suradnji s Ambasadorima mira iz Albanije i Caritasom Italiana iz Italije, a sve uz podršku Europske unije kroz program Erasmus+ već drugu godina zaredom okuplja učenike širom Bosne i Hercegovine koji sudjeluju na radionicama kako bi se upoznali s važnošću očuvanja okoliša.

Osnovni cilj projekta INSIDE! je stvoriti posebne vještine kod mladih pri pronalasku i stvaranju prilika za posao, promovirati aktivizam kod mladih, razmjenu međunarodnih iskustava, te povećati osjećaj odgovornosti prema okolišu kod mladih u zajednicama odakle dolaze. Projekt INSIDE! tijekom dvije godine trajanja projekta okuplja mlade iz Bosne i Hercegovine, Albanije i Italije.
Ovom prilikom Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. zahvaljuje se Upravi Katoličkog školskog centra u Travniku na otvorenosti i susretljivosti.

Josip Milanović

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Siječanj 2019
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE