Druga formacija animatora

fb.pngyt.pngin

Školski izlet učenika OŠ “Bila”

bila1Učenici V. razreda OŠ Bila zajedno s učiteljicama Ivanom Drmić, Anom Marković i Sandrom Drmić boravili su u Sarajevu u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih Ivan Pavao II u sklopu školskog izleta koji se po planu i programu realiziraju u mjesecu svibnju.

Program za izlet osmislili su djelatnici Centra u suradnji s ravnateljem i nastavnim osobljem. Prva točka programa odvijala se u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. gdje je upriličen prijem za djecu, osvježenje i predstavljanje programa koji je prezentirala djelatnica Centra za mlade Ivana Klačar.

Potom su učenici u pratnji animatorica i vršnjačkih edukatorica Ana Marije Knežević i Tamare Bakula u sportskoj dvorani uživali u animatorskim igrama i interaktivnoj radionici na temu Timski rad.
Nakon edukativno-zabavnog programa uslijedila je molitva u kapelici koju je pripremio duhovni asistent Stipica Lešić, a potom i ručak.

bila2

Program u Centru završen je zajedničkim fotografiranjem i upisom u knjigu dojmova, a potom su se učenici s učiteljicama i edukatoricama uputili u posjet Pionirskoj dolini, a izlet je završen posjetom shopping centru SCC.
Djelatnici i ravnatelj Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II zahvaljuju se ravnatelju OŠ Bila gospodinu Vinku Bošnjaku kao i nastavnom osoblju na povjerenju i suradnji koja je na korist našoj djeci i njihovom kvalitetnijem odgoju i obrazovanju.

bila3Ivana Klačar

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Siječanj 2019
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE