Druga formacija animatora

fb.pngyt.pngin

Jačanje timskog duha kroz otkrivanje prirodnih vrijednosti

Una 1U razdoblju od 8. do 10. lipnja 2018. godine, djelatnici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., zajedno s ravnateljem vlč. dr. Šimom Maršićem, bili su na trodnevnom izletu koji je imao za cilj jačanje timskog duha i unaprjeđenje međusobne komunikacije na nesvakidašnji način - kroz zajedničko otkrivanje prirodnih vrijednosti dvaju naconalnih parkova.

Una 3Prvog dana, djelatnici su bili u posjetu kraljevskom gradu Jajcu, a zatim se uputili na Japodske otoke koji se nalaze unutar Nacionalnog parka Una, dok je drugi dan bio rezerviran za upoznavanje jedinstvene i za mnoge najljepše rijeke u Bosni i Hercegovini - rijeke Une. Kroz rafting od Štrbačkog buka do sela Lohovo djelatnici su imali priliku izraziti svoj timski duh, ali i uvjeriti se u neponovljivu ljepotu igre sedrenih barijera i neumorne Une.
Una 2Nedjeljno jutro započelo je slavljem zahvalne sv. mise također u prirodnom okruženju, tijekom koje je vlč. dr. Šimo pozvao djelatnike da posebno nastoje otkriti Božju prisutnost i blizinu u prirodi, što je ključ za rađanje osjećaja zahvalnosti za vlastiti život i sve stvoreno.

Una 4Po završetku sv. mise, djelatnici su se uputili ka Nacionalnom parku Plitvička jezera, koji predstavlja najstariji i najveći nacionalni park u Republici Hrvatskoj, gdje su imali priliku uživati u šetnji obalom Gornjih jezera te vidjeti slapove Veliki i Mali prštavac, a zatim i iskreno zahvaliti Bogu i ravnatelju vlč. dr. Šimi za trenutke aktivnog odmora obilježenog unikatnošću prirode, zajedništvom i pronalsakom motivacije za još bolji i ustrajniji rad s mladima kojima su poslani.

Plitvice 1

Una 5

Marija Puljić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Siječanj 2019
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE