Druga formacija animatora

fb.pngyt.pngin

Drugi dan specijalizacije animatora obilježio posjet uzoritog Vinka kardinala Pujića

Posjet kardinalaanimatorimaVečernjom molitvom koju su pripremili sudionici specijalizacije na temu Ljubav uspješno je završen drugi dan specijalizacije animatora u župi svete Ane u Radunicama. Ovaj sunčani nedjeljni dan bio je ispunjen radionicama, ali i druženjem i plesovima. Sudionicima je predstavljena molitvena radionica te dana prilika da kroz praktični rad u sljedećih nekoliko dana osmišljavaju večernje molitve s određenom tematikom. Nakon radionice i probe pjevanja, slavili smo svetu misu zajedno sa župljanima.

Specijalizacija drugidan 1 1Pored ohrabrujućih riječi koje je budućim animatorima u propovijedi uputio ravnatelj Centra za mlade vlč. Šimo Maršić, dvoje animatora svjedočilo je o osobnom iskustvu vjere i Crkve, povjerenom im poslanju rada sa mladima te ulozi Centra za mlade u izgradnji njihove duhovnosti, osobnog, profesionalnog i društvenog života.
Specijalizacija drugidan 1 5Daljni program specijalizacije animatora ovoga dana sadržavao je radionice Stilovi vođenja, Planiranje, Ministranti i Krizmanici.
Jučerašnji dan obilježio je i uljepšao posjet uzoritog Vinka kardinala Puljića, koji je, možemo slobodno reći, svojim poticajnim riječima okrunio sve ono što su sudionici tijekom dana kroz teoretski i praktični rad usvojili. Kardinal je naglasio i važnost uloge animatora u župnim zajednicama te potaknuo sudionike da se bore sa izazovima današnjice i budu graditelji Kristove crkve.
Specijalizacija drugidan 1 3Tijekom večeri sudionici su uživali u zabavnom programu i pokazali svoj timski i natjecateljski duh.
I animatori instruktori i sudionici vesele se novom danu na kampu koji je pred njima te aktivnostima i sadržajima koji ih čekaju na obostrani rast i razvoj.

Specijalizacija 8

Valentina Gluvić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Siječanj 2019
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE