Druga formacija animatora

fb.pngyt.pngin

Godišnje planiranje aktivnosti djelatnika Centra za mlade

GMNadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. je mjesto koje više od deset godina okuplja mlade iz svih dijelova Bosne i Hercegovine pružajući im priliku za rast i razvoj te promičući kršćanske vrijednosti kroz znanje, duhovnost i susrete. Upravo zbog toga, u razdoblju od 5. do 7. rujna djelatnici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. su boravili u Marijinom svetištu Komušina – Kondžilo gdje su sudjelovali na godišnjem planiranju projektnih aktivnosti zajedno s ravnateljem prof. dr. Šimom Maršićem.

planiranje4Susret je započeo slavljenjem svete mise u kapelici sv. Ivana Pavla u Centru za mlade, odakle su se uputili prema župi Komušina. Po samom dolasku i nakon kratkog odmora uslijedio je radni dio dana kada je predstavljen program planiranja. Djelatnici su imali priliku razgovarati i iznijeti sve poteškoće, probleme i dileme s kojima su se susretali kroz proteklu godinu, a sve s ciljem jačanja kapaciteta i učenja na greškama kako bi bili spremniji za rad s mladima i izazove s kojima će se susretati.
planiranje3Naredna dva dana, koja su također započeli slavljenjem svete mise u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Komušini, tim Centra za mlade je aktivno nastavio s radom u prirodnom ozračju i sunčanom danu, prisjećajući se svih dobrih ideja koje su realizirane u protekloj godini i stvarajući nove, još bolje. Razgovaralo se o novim mogućnostima i projektima koji čekaju realizaciju, a sve zbog mladih da bi oni kroz takav način rada mogli raditi na izgradnji svoje osobnosti, stvarati i kreirati nove projekte te biti pokretači pozitivnih događaja za one oko sebe, prenoseći znanje koje su stekli, ali koje su prije svega sami željeli i tražili.
planiranje2Ovom prilikom se zahvaljujemo župniku župe u Komušini, vlč. Borisu Salapiću na velikodušnom gostoprimstvu i prilici za uživanje u prekrasnoj prirodi i čistom zraku, a sve pod zagovorom Majke Božje. Mladima, učenicima i studentima, i svima koji su na bilo koji način dio Centra za mlade, želimo obilje Božjeg blagoslova u školskim klupama u narednoj školskoj/akademskoj 2018./19. godini te da budu nositelji i promicatelji istinskih vrijednosti stvarajući plodno tlo bogato djelima i idejama za buduće naraštaje.

Filipa Lončar

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Siječanj 2019
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE