KMNL donosi pregrešt novosti i zanimljivosti

KMNL utakmica 1U subotu, 9. ožujka uspješno je završeno još jedno kolo Katoličke malonogometne lige Vrhbosanske nadbiskupije koje se održalo u sportskoj dvorani Renovabis, u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.

Susret je započeo utakmicom između ekipa iz Kreševa i Katoličkog školskog centra sv. Josip iz Sarajeva. Utakmica se završila uvjerljivom pobjedom ekipe iz Kreševa s rezultatom 16:1, dok je tri gola za svoju momčad iz Kreševa postigao Leo Kožul koji je ujedno osigurao i titulu najboljeg strijelca lige s ukupno postignutih 15 golova.

KMNL utakmica 2Od samog početka lige, ekipa iz Kreševa pokazala je da je ozbiljni kandidat za osvajanje titule KMNL lige Vrhbosanske nadbiskupije, što su i potvrdili utakmicom protiv KŠC-a sv. Josip koja im je osigurala prvo mjesto KMNL-a ali i nastup na XVI. nacionalnoj završnici KMNL-a koja će se odigrati u Varaždinu u razdoblju od 13. do 16. lipnja.

Utakmica koja se trebala održati između ekipe Neokatekumena i Prozora registrirana je s rezultatom 3:0, jer se ekipa iz Prozora nije pojavila. Sljedećeg vikenda, tj. 16. ožujka igra se i posljednje kolo KMNL-a, nakon čega će biti proglašenje pobjednika na kojem će se uručiti nagrade i priznanja najboljima.