Zenica: Održana radionica za roditelje u sklopu projekta Klik za zdravlje

Klik slika Copy
U ponedjeljak, 10. lipnja 2019. godine održana je još jedna radionica za roditelje u sklopu projekta Klik za zdravlje. Spomenuti projekt, koji po školama i župama realizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. usmjeruje radionice na prevenciju ovisnosti kod mladih, posebno na ovisnost o internetu i probleme uzrokovane društvenim mrežama koje danas sve više stvaraju ovisnosti kod mladih.
Radionica je održana u prostorijama Katoličkog školskog centra sv. Pavao u Zenici, s ciljem da se roditelji informiraju o važnosti prevencije, o metodama i programu koji djeca prođu kroz radionice te o predstojećem Offline kampu koji se ove godine održava u župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Komušini, u razdoblju od 30.6. – 4.7. Program kampa je osmišljen tako da sudionici kroz edukativno-zabavno-duhovni program unaprijede stečena znanja i vještine, a prije svega, da se međusobno upoznaju te rađaju nova prijateljstva i kontakte koji se temelje isključivo na međusobnoj komunikaciji koja pet dana ne podrazumijeva korištenje mobilnih telefona.
Zahvaljujemo sudionicima projekta, roditeljima i djelatnicima KŠC-a Sv. Pavao na dosadašnjoj suradnji te se nadamo da će primljeno znanje uroditi dobrim plodovima.