Sve je spremno za Offline ljetni kamp za mlade!

P1290744 kopija CopyNakon uspješno realiziranih aktivnosti u sklopu projekta Prevencija ovisnosti kod mladih- Klik za zdravlje, u razdoblju od 30. lipnja do 4. srpnja bit će održan ljetni Offline kamp za učenike osnovnih i srednjih škola kao završna faza projekta.

Oko 40 učenika iz nekoliko osnovnih i srednjih škola iz Bosne i Hercegovine, u župi Uznesenja Blaženje Djevice Marije u Komušini tijekom pet dana trajanja kampa, imat će priliku sudjelovati na bogatom programu kojeg su pripremili djelatnici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. u suradnji s vršnjačkim edukatorima i animatorima koji će voditi ovaj kamp.

Hoće li mladima nedostajati mobitel za vrijeme trajanja kampa, koliko će biti kreativni u osmišljavanju imena i zastave za skupinu kojoj budu pripadali, te kako će snaći u pravom kamperskom okruženju spavajući u šatorima, saznati možete putem društvenih mreža Centra za mlade, na Facebook i Instagram profilu, te službenoj stranici www.mladicentar.org. No jedno je sigurno- mnoštvo igara, edukativnog sadržaja, zanimljiva destinacija za izlet i iznenađenja koja su pripremili organizatori za sve sudionike bit će dovoljni da mladi pamte ovo ljeto.

Podsjećamo roditelje da komunikaciju s djecom mogu imati jedino putem službenog telefona Centra za mlade, na broj: +387 63 488 875.
Mi smo spremni za prvi ljetni kamp Centra za mlade, a vi?

Josip Milanović