Započinje nova sezona KMNL-a

Slika Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u okviru svojih pastoralnih programa za mlade i ove godine nudi župama mogućnost sudjelovanja u Katoličkoj malonogometnoj ligi Vrhbosanske nadbiskupije – KMNL. Cilj lige je okupiti mlade različitih profila i dobi kroz malonogometne aktivnosti obogaćene kršćanskom porukom ljubavi i vjere u život.
Na ovaj način se promiče navještaj i život evanđelja s ciljem oblikovanja vlastite slobode, stvaranja mentaliteta civilizacije ljubavi, sakramentalni život, tolerancija, promocija kršćanskih vrijednosti i dostojanstva ljudskog života.
Tako će i ove godine, svoju sportsku sreću na terenu potražiti šest nogometnih ekipa koje će sudjelovati u ovogodišnjoj sezoni Katoličke malonogometne lige Vrhbosanske nadbiskupije, a to su: Kreševo, Jelah, Stup, Žepče, Livno i ekipa Centra za mlade Ivan Pavao II.
Otvaranje ovogodišnje sezone KMNL-a započet će 8. veljače svečanom svetom misom u kapelici Ivan Pavao II., nakon čega će uslijediti i prvo kolo lige u sportskoj dvorani Renovabis, na adresi Gatačka 18.
Pobjednička ekipa imat će priliku predstavljati Vrhbosansku nadbiskupiju na nacionalnoj završnici KMNL-a u Hrvatskoj.

Ekipe koje će se predstaviti u prvom kolu su:
Frama Kreševo  Livno
Župa Stup  NCM Ivan Pavao II.
Žepče  Jelah

Za više informacija možete se obratiti na mail: mariotucakovic@hotmail.com ili na broj telefona: +387 61 900 730.
Kontakt osoba: Mario Tucaković, voditelj KMNL lige.

Mario Tucaković