Frama Kreševo treću godinu najbolja na KMNL-u

Naslovna Copy CopyU subotu, 22. veljače u sportskoj dvorani Renovabis u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. odigrano je duplo kolo Katoličke malonogometne lige Vrhbosanske nadbiskupije. 

Ekipe na terenu CopyPrva utakmica četvrtog kola KMNL-a osigurala je ekipi Centra za mlade Ivan Pavao II. pobjedu gdje su u krajnje neizvjesnoj utakmici pobjedili ekipu iz Livna s rezultatom 5:4, dok su preostale dvije utakmice registrirane rezultatom 3:0 u korist Frame Kreševo i župe Stup jer se protivničke ekipe nisu pojavile na natjecanju. 

Derbi KMNL-a odigran je isti dan i to između ekipe Centra za mlade Ivan Pavao II. i prošlogodišnjih pobjednika Frame Kreševo. Vrhunska igra, uigranost i odličan timski rad i ove godine pomogao je Frami Kreševo u finalnoj utakmici koja je završila s rezultatom 10:2 čime je ekipa iz Kreševa zauzela prvo mjesto, treću godinu zaredom i ostvarila pravo sudjelovanja na Nacionalnoj završnici KMNL-a koja će se ove godine održati u Zadru, u Hrvatskoj.

87889402 1147919818875992 5259953676117606400 nNajbolji igrač lige drugu godinu zaredom je Leo Kožul, član pobjedničke ekipe iz Kreševa, dok je nagradu za Fair Play ekipu osvojila ekipa iz Livna.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. ovom prilikom se zahvaljuje svim sudionicima Katoličke malonogometne lige Vrhbosanske nadbiskupije na sudjelovanju, a pobjednicima želi mnogo sportske sreće na natjecanju u Hrvatskoj.

Josip Milanović