Instagram Live: prof. dr Mirza Smajić

Najava za live prof. SmajicU sklopu projekta Vision is decision – Mladi i demokracija, u srijedu 20. svibnja s početkom u 20 sati, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. organizira live druženje na Instagram profilu Centra za mlade Ivan Pavao II. s prof. dr. Mirzom Smajićem.

U live druženju koje započinje u 20 sati s prof. Mirzom Smajićem, razgovarat ćemo o promjenama u svijetu koje su nastale pandemijom izazvanom koronavirusom, o krizi koju je pandemija izazvala i njenim razmjerama. Također, mladi će imati priliku slušati o tome ima li demokracije u našoj zemlji te ima li prostora za mlade, autentične političire.

O ovim ali i o mnogim drugim temama, razgovaramo večeras s profesorom Mirzom Smajićem, šefom odsjeka sigurnosnih i mirnovnih studija na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu. Večerašnji gost i stalni je predavač sigurnosne politike BiH u organizaciji Misije OSCE-a u BiH i Ministarstva sigurnosti BiH. Angažiran je kao konsultant od strane domaćih i međunarodnih organizacija (Misija OSCE-a u Bosni i Hercegovini). Naučne oblasti u kojima istražuje i djeluje su: sigurnosne studije, humana sigurnost, unutrašnja sigurnost i studije provedbe zakona i policije.
U svojstvu autora ili koautora objavio je četiri knjige i studije, odnosno više stručnih i znanstvenih radova koji su publicirani u BiH i i inozemstvu. Kao istraživač ili konsultant je sudjelovao u većem broju znanstvenih kongresa i projekata u BiH, Srbiji i Hrvatskoj.

Budite s nama i večeras, 20. svibnja u 20 sati na Instagram profilu i saznajte mnogo zanimljivosti o večerašnjem gostu.
Instagram profil možete pronaći ovdje.