Otvorene prijave za drugu Utrku za mir u Sarajevu

Run for peace 2020 2 CopyU subotu, 19. rujna, na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu, održat će se druga Utrka za mir, u organizaciji Nadbiskupijskog centra za mlade Ivan Pavao II. u okviru međureligijskog projekta Koračajmo zajedno. Program ove utrke započet će u 9:30 h, registracijom sudionika, na platou iza Zemaljskog muzeja (plato ispred caffe bara Tito).

Utrka za mir je revijalnog karaktera i sudionici će trčati trasu Zemaljski muzej – Elektroprivreda – Zemaljski muzej, ukupne dužine 3 kilometra.

Cilj ove utrke je poslati poruku za mir povodom Međunarodnog dana mira te kazati da su mladi ti koji mogu i žele biti graditelji suživota u Bosni i Hercegovini te promotori mira. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem obrasca ovdje.

Prijave za utrku su obvezne, a otvorene su do srijede, 16. rujna. S obzirom na mjere koje su preporučene u skladu sa epidemiološkom situacijom, broj sudionika na utrci je ograničen. Utrka će se organizitati u skladu s mjerama ponašanja na otvorenom prostoru, propisanim od strane Kriznog štaba Kantona Sarajevo. Za sve sudionike su osigurani prigodni start paketi i osvježenje tijekom i nakon utrke. 

Za sve dodatne informacije o utrci možete se obratiti na e-mail: ncm.koracajmozajedno@gmail.com ili putem broja telefona 033 766 226. 

Run for peace 2020 2