Poziv za prijave nove generacije Škole animatora otvoren do 6. studenog

Untitled Kopiraj

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih “Ivan Pavao II.” nastavlja s programom Škola animatora “Mladi za mlade” u školskoj 2020/2021. godini.

Sudjelovanjem u Školi animatora mladi imaju mogućnost osposobiti se za konkretni pastoralni rad usvajanjem znanja o radu s malom i velikom skupinom te pojedinim skupinama/sekcijama aktivnim u župi (ministranti, krizmanici, zbor, susreti mladih..) te na taj način postaju aktivni članovi župne zajednice.

Škola animatora je projekt na razini nadbiskupije, a realizira se kroz četiri formacije (vikend susreta) u jednoj školskoj godini te završnu sedmodnevnu specijalizaciju za vrijeme ljetnog raspusta. Pored realizacije programa u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih “Ivan Pavao II.” u Sarajevu, program se realizira i u Pastoralnom centru u Odžaku.

Poželjno je da iz jedne župe bude prijavljeno najmanje troje mladih, uzrasta od 15 do 25 godina, koji će sudjelovati u formaciji, kako bi jedni drugima bili podrška te ostvarili kvalitetnije učinke.

Svoje mlade možete prijaviti do 6. studenog 2020. godine, svakim danom od 08 do 16 sati u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih „lvan Pavao II.” na broj 033/766-226 ili 063 488 875 te putem e-maila animatori.ncm@gmail.com .

Kontakt osoba je Antonio Topalović, projekt koordinator.
Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, osjećajte se slobodnim kontaktirati nas na navedene brojeve ili e-mail.