Vision is decision: Online tribina za mlade

Plakat za online tribinu Demokracija
Prošle akademske godine, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. je organizirao javne tribine u sklopu projekta Vision is decision – Mladi i demokracija.
Tribine su okupljale studente s područja grada Sarajeva, a razgovaralo se i učilo o raznim društvenim, vjerskim, ekonomskim i političkim događajima i problemima kako u Bosni i Hercegovini, tako i izvan nje.

Uz visokoobrazovane profesore sa Katoličkog bogoslovnog fakulteta iz Sarajeva te Fakulteta političkih nauka, mladi su mogli naučiti, i razviti kritičko mišljenje govoreći i razgovarajući o aktualnim temama današnjice.
Zbog situacije sa pandemijom koronavirusa te sprječavanja širenja istog, NCM Ivan Pavao II. je ove godine odlučio pozvati profesore sa spomenutih fakulteta na online predavanje preko aplikacije zoom.
Javne tribine će se održati putem online društvenih sredstava kako bi se mogao uključiti neograničen broj studenata razgovarajući o zadanim temama s mogućnošću postavljanja pitanja i međusobnog diskutiranja.
Tema susreta je: Migrantska kriza kroz oči kršćanstva i svijeta, a gosti predavači su prof. dr. Pavle Mijović (KBF) te prof. dr. Nerzuk Ćurak (FPN)
Prva javna tribina će se održati 16. prosinca s početkom u 19:00, a svi zainteresirani dužni su prijaviti se kako bi dobili link za prijavu.
Prijave su otvorene do 14. prosinca a prijaviti se možete na mail: filipa.ncm@gmail.com

Dobrodošli!