Meet up susret u sklopu projekta YouthFluence- Uključi se, služi i prati!

Studijsko putovanje održano proteklog vikenda 6. i 7. ožujka za skupinu vršnjačkih edukatora međureligijskog projekta Koračajmo zajedno i animatore instruktore programa Formacija animatora- Mladi za mlade obilježio je i Meet up susret u sklopu projekta YouthFluence- Uključi se, služi i prati!

Već na samome početku putovanja na kojem su sudionici imali priliku upoznati se s ljepotama i kulturnom baštinom Mostara, Blagaja, Stoca, mladima je predstavljen profil PisoJ iza kojeg stoji Josip Milanović, a koji na stranici Facebook ima 21 000 pratitelja, te na Instagram profilu skoro 20 000 pratitelja. Po dolasku u Mostar, putem Instagram Story-a na profilu PisoJ predstavljene su sve destinacije koje su mladi tijekom studijskog posjeta imali priliku posjetiti s kratkim zanimljivostima o svakoj destinaciji i porukama koje su domaćini uputili mladima iz cijele Bosne i Hercegovine.

Na ovaj način svi pratitelji koji prate PisoJ profil na kojem svakodnevno mogu pročitati zanimljive, dirljive, motivirajuće tekstove o ljudima, situacijama, običajima, ljubavi i zahvalnosti mogli su saznati mnogo zanimljivih informacija o atraktivnim lokacijama u Mostaru, Blagaju i Stocu kako bi u budućnosti bili čuvari i promotori kulturnih vrijednosti svoje zemlje koristeći moderna online sredstva.  

Osim toga tijekom Meet up susreta u sklopu projekta YouthFluence- Uključi se, služi i prati kroz Instagram Story-e ukratko je predstavljen i dio mladih sudionika putovanja, gdje su osim promocije kulturne baštine mladi svoju prisutnost na društvenoj mreži iskoristili kako bi poslali i snažne poruke suživota u BiH.