Mladi i demokracija: Poziv mladima za sudjelovanje u online javnoj tribini

U srijedu, 21. travnja, s početkom u 19 sati, održat će se druga javna tribina za studente, u okviru projekta „Mladi i demokracija – Vision is decision“. Tema susreta je „Moć i moral: Gdje je dostojanstvo bosanskohercegovačkog čovjeka u vremenu pandemije koronavirusa. Gosti predavači su prof. dr. Zorica Maros  (Katolički bogoslovni fakultet) i prof. dr. Nerzuk Ćurak (Fakultet političkih nauka). Tijekom javne tribine, predavači će najprije dati svoj osvrt na aktualnu temu, a zatim će uslijediti  prilika za mlade da se uključe u diskusiju, postave pitanja te izraze vlastito mišljenje.

Javna tribina će se održati putem Zoom aplikacije. Stoga je potrebno poslati prijavu za sudjelovanje na e -mail marija.ncm@gmail.com, najkasnije do utorka 20. travnja, kada će svi prijavljeni dobiti pristupne podatke za sudjelovanje.

Cilj javih tribina u okviru projekta „Mladi i demokracija – Vision is decision“ je potaknuti mlade na razvoj kritičkog mišljenja o aktualnim temama današnjice, aktivno sudjelovanje u društvenoj stvarnosti te pronalaženje zajedničkih mogućnosti za stvaranje ugodnijeg ozračja za život mladih u Bosni i Hercegovini.

M.P.