YouthFluence- Klikni za ljubav

Na društvenim mrežama, u školi, na kavama, gdje god nađemo priliku iz nepoznatih razloga vrijeđamo jedni druge. Prijatelje, obitelj, one koji nam nisu baš dragi, misleći da tako hranimo svoj ego, vjerujući da smo tako bolji, da smo cool, zabavni i duhoviti. I da, često vam se smiju kad napravite šalu na račun tuđeg izgleda, i zaista se čini da ispadate velike face.

Jeste li se ikada stavili u kožu onoga koga vrijeđate? Jeste li ikada razmišljali kako se osjeća osoba dok čita vaše negativne komentare? Da li ste se ikada pokajali nakon što ste svjesno uvrijedili nekoga?

Kako se osjećaju oni koji svakodnevno čitaju i slušaju vaše neumjesne komentare, kako se vi osjećate kada se uloge zamjene, i što možemo uraditi da smanjimo govor mržnje saznajte u trećoj emisiji ekipe (H)epiCentar pod nazivom „Klikni za ljubav“.

Emisija Klikni za ljubav koja se emitira u sklopu projekta YouthFluence- uključi se prati i služi! snimljena je u subotu, 22. svibnja, a glumačku ekipu kao i ranije čine sjajni glumci Ana Kulier, Tomislav Brkan, Matej Dužnović, Andrea Vujović, Ema Šakota i Ismira Mašić, koja je radila i na scenariju emisije, zajedno sa kamermanom i montažerom Ivanom Romanom Nikolić, te Josipom Milanovićem, koordinatorom projekta.

Treću emisiju koja je snimljena po uzoru na emisiju Hej(t) Sloveni Buka TV magazina možete pogledati ovdje, a ekipa (H)epiCentra vas poziva da zapratite njihov Youtube kanal kako biste pratili i sadržaj koji će uskoro objaviti na svome profilu.

Josip Milanović