Poziv za sudjelovanje u međunarodnom projektu “Youth for Democracy”

 

Želiš se angažirati na polju demokracije i lokalne politike? Zanima te kako mladi mogu biti dio promjena? Voliš sudjelovati u međunarodnim projektima?

Onda je ovo prava prilika za TEBE!

Već dugi niz godina Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ ima uspješnu suradnju s s njemačkom organizacijom KFJ Westerwald/Rhein-Lahn kroz koju pruža mladima priliku za sudjelovanje na međunarodnim projektima koje vrlo često uključuju i razmjene mladih.

Ovim putem pozivamo mlade da sudjeluju u projektu Youth for Democracy koji će se održati od 11. do 12. lipnja putem platforme Zoom.

Kroz dnodnevnu digitalnu razmjenu mladi će imati priliku slušati i diskutirati o vezama između BiH i Njemačke, relevantnosti međunarodnih suradnja za mlade i ključnim pitanjima mladih na Balkanu. 

Projekt će ugostiti i dva predavača, gospodina Ulricha Richter-Hoppricha – gradonačelnika grada Montabaur, te gospođu Berinu Bukvu, voditeljicu RYCO ureda za Bosnu i Hercegovinu.

Ukoliko želite biti dio razmjene, možete se prijaviti putem e-mail adrese ncm.martina@gmail.com najkasnije do 10. lipnja 2021.

Radujemo se vašim prijavama!

Martina Vidović