Poziv na upis djece u katolički vrtić Anđeli čuvari

Otvorenjem dječjeg vrtića Anđeli čuvari u lipnju 2016. godine, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. proširio je svoje djelovanje radom s najmlađim članovima zajednice.

Vrtić koji se nalazi u sklopu Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. opremljen je kvalitetnim namještajem i didaktičkim pomagalima, te dječjim igralištem s potrebnom opremom čime zadovoljava standardne odgojno-obrazovne ustanove. Program odgojno-obrazovnog rada u vrtiću namijenjen je djeci od navršene tri godine do polaska u školu koji realiziraju stručno osposobljene odgojiteljice, a osim svakodnevnih aktivnosti koje podrazumijevaju igru, druženje i učenje, djeca imaju priliku pohađati i sport, te strani jezik pod vodstvom stručnog osoblja.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. obavještava sve zainteresirane roditelje djece od tri godine da je u tijeku upis u katolički vrtić Anđeli čuvari. Svi zainteresirani više informacija o upisu u dječji vrtić, načinu prijave mogu dobiti na kontakt telefon: +387 33 766 227 ili pute e-maila: andelicuvari.ncm@gmail.com svakim radnim danom od 8 do 16 sati.