Prijavi se na Offline avanturu!

U današnjem vremenu kada mladima ništa nije izazov, teško je obrazovati i odgajati mlade nudeći im drugačiji, bogat i zanimljiv (ne)formalni program u kojem će sudjelovati u potpunosti. Moderno vrijeme u kojemu danas žive mladi nosi sa sobom i odgovornost- biti uvijek s mladima, uz mlade i za mlade, pružiti im odgovore na probleme današnjice, te se truditi u svemu tome ne izgubiti „mladenački duh i energiju“.

Razvijati socijalne vještine, raditi na prevenciji različitih vrsta ovisnosti kod mladih, upoznati glavni grad Bosne i Hercegovine te zajedno sa svojim vršnjacima provesti kvalitetno vrijeme cilj je Offline ljetnog kampa, koji će se i ove godine, kao i prethodne održati u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.  

Ovogodišnji ljetni Offline kamp održat će se od 04. do 08. srpnja u sklopu projekta YouthFluence- uključi se, služi i prati!, a mladi sudionici, kao i ministranti koji su kroz projekt YouthFluence sudjelovali na tri formacije će tijekom trajanja kampa, bez mobitela i interneta imati priliku učiti o kvalitetnom korištenju slobodnog vremena, modernim ovisnostima bazirajući se na ovisnost o internetu, sigurnosti na internetu, medijskoj pismenosti i sl. Na kamp se mogu prijaviti učenici od 7. do 9. razreda Osnovne škole, kao i učenici svih razreda srednje škole, te ministranti koji sudjelovati na formacijama kroz projekt. Osim edukativnog sadržaja, svi sudionici tijekom trajanja Offline kampa, imat će priliku uživati u raznim društveno-zabavnim igrama, sportskim igrama, izletu i sl.

„Posebnost Offline kampa u odnosu na druge kampove koje Centar za mlade Ivan Pavao II. organizira je to što sudionici svih pet dana trajanja kampa nemaju mobitel. Naravno, kako bi sudionici mogli komunicirati sa svojim roditeljima, osigurali smo i mogućnost putem službenog broja Centra za mlade“- kazao je Josip Milanović, projekt koordinator koji je zajedno s timom vršnjačkih edukatora odgovoran za program osmog po redu Offline kampa.

Prijave za kamp otvorene su do 28. lipnja, a za uspješnu prijavu potrebno je ispuniti prijavni obrazac koji možete preuzeti ovdje: Prijavni obrazac za Offline kamp

Broj mjesta za sudjelovanje na kampu je ograničen, a participacija za kamp po sudioniku iznosi 70 KM.
Više informacija o kampu možete saznati putem e-maila: josip.ncm@gmail.com ili putem telefona +387 33 766 225 svakim radnim danom od 8 do 16 sati.