Produžene prijave za interetnički kamp za mlade – “Gradimo mostove”

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II., u okviru projekta Koračajmo zajedno, organizira treći po redu Interetnički kamp mladih, koji će se održati od 27. lipnja do 02. srpnja 2021., u Sarajevu, u prostorijama Centra za mlade (Gatačka 18 – Otoka), pod geslom Gradimo mostove.

Cilj kampa je upoznavanje mladih različitih vjeroispovijesti te njihov doprinos izgradnji mira u Bosni i Hercegovini. Kroz različite radionice, predavanja iskusnih predavača, grupni i individualni rad, te posjet prirodnim i kulturnim objektima u Sarajevu i okolici, mladi iz različitih dijelova Bosne i Hercegovine, imat će priliku bolje upoznati kulturna i prirodna bogatstva te raznolikost i potencijale zemlje u kojoj žive.

Program kampa bit će prožet i zabavno- rekreativnim sadržajem. Stoga će mladi imati priliku družiti se uz filmsko večer, timske igre te sudjelovanje u sportskim i drugim zabavno-rekreativnim aktivnostima.

Bogatim šestodnevnim programom, želja je pružiti mladima poticaj da grade mostove, a ne zidove u Bosni i Hercegovini, kako je i sam papa Franjo pozvao mlade tijekom svog posjeta Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih Ivan Pavao II., u lipnju 2015. godine.

Svi zainteresirani mladi, uzrasta od 15 do 20 godina, mogu se prijaviti putem online obrasca najkasnije do srijede 23. lipnja.

Broj sudionika je ograničen.

Više informacija putem telefona 033/766 – 226 ili putem e – maila ncm.koracajmozajedno@gmail.com.

Kotizacija za sudjelovanje na kampu iznosi 70 KM po osobi, dok organizacijske troškove (prijevoz, smještaj, izleti) snosi NCM Ivan Pavao II..

Kamp će biti održan uz adekvatne mjere zaštite mladih, s obzirom na potrebu većeg opreza zbog pandemije koronavirusa.