Završen kamp projekta YouthFluence – Uključi se, služi i prati!

Nakon pet dana na kampu projekta YouthFluence – Uključi se, služi i prati! završena je još jedna offline avantura, na kojoj su sudjelovali ministranti Vrhbosanske nadbiskupije koji su prošli formacijske susrete te učenici osnovnih i srednjih škola koji su prošli kroz druge organizirane radionice u sklopu projekta YouthFluence.

Zadnji dan kampa započeo je svetom misom koju je za mlade sudionike predvodio uzoriti Vinko kardinal Puljić uz koncelebraciju vlč. Fabijana Štedula, tajnika vrhbosanskog nadbiskupa te vlč. Šime Maršića, ravnatelja Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“

Kardinal Vinko Puljić naglasio je u svojoj propovijedi da Bog za svakog ima plan, te da svatko u sebi posjeduje posebne vrijednosti, a da je najveća od tih vrijednost biti prijatelj Božji.

Nakon slavljena sv. mise i zajedničkog doručka, mladi su se okupili kako bi zajedno razgovarali o proteklim danima kampa, te podijelili iskustva i trenutke koji će im ostati u najljepšem sjećanju.

Nakon ručka i zajedničke fotografije u posebnim majicama koje nose poruku Vrijedi(š)!, mladi kamperi su se uputili svojim kućama u nadi da će se i sljedeće godine sastati u dobrom raspoloženju.

Posebna zahvalna ide animatorima Vrhbosanske nadbiskupije koji su kreirali i vodili program kampa, a to su Ana Kulier, Lana Todosijević, Martina Lovrić, Iris Vrdoljak i Marko Ćosić.