(H)epiCentar: (Ne)sretan život mlade djevojke

Koliko puta ste samo čuli onu poznatu izreku u laži su kratke noge? Koliko puta ste je odlučili ignorirati i osobno provjeriti koliko je zapravo laž duga? Koliko često vi i zbog čega lažete? Lažete li uopće?

U emisiji (Ne)sretan život mlade djevojke ekipa (H)epiCentra donosi još jednu zanimljivu priču o mladoj djevojci koja sudjeluje u poznatoj emisiji Poligraf i otkriva detalje o svome životu. Emisija koju su tijekom trajanja kampa u sklopu projekta YouthFluence- uključi se, služi i prati! osmislili i realizirali sudionici kampa na vrlo satiričan, duhovit način analizira današnje stanje društva u kojima se promoviraju iskrivljene životne vrijednosti.

Je li glavna glumica točno odgovorila na sva postavljena pitanja u emisiji, kakve je detalje otkrila o svojoj prošlosti i zbog čega je došlo do prepirke između voditeljica i gošće, otkrit ćete u četvrtoj emisiji (H)epiCentra.

Emisiju (Ne)sretan život mlade djevojke shvatite kao malu pauzu od brzog tempa svakodnevnog života i stalne želje da se dokazujemo drugima u nadi da ćemo im se više svidjeti. Neka vas ovih nekoliko minuta podsjeti na prave i istinske vrijednosti koje se ne mjere niti bankovnim stanjem na računu niti lajkovima na društvenim mrežama.

Klikom na link provjerite da li je gošća emisije naučila svoju lekciju? Usput se i sami možemo preispitati i vidjeti koliko smo laži istrčali s kratkim nogama.

Emisiju možete pogledati ovdje. 

Ismira Mašić