Otvoren poziv za prijave – Treća utrka za mir

U subotu, 25.09. 2021. godine u Sarajevu će se održati treća Utrka za mir u organizaciji Nadbiskupijskog centra za mlade Ivan Pavao II., u okviru međureligijskog projekta Koračajmo zajedno.

Utrku za mir organiziramo povodom Međunarodnog dana mira, kako bismo povezali sve zanteresirane mlade, organizacije, škole i udruge, te široj javnosti poslali poruku mira i suživota.

Utrka će se održati od 10 do 12 sati. Mjesto održavanja je Vilsonovo šetalište, s rutom: Zemaljski muzej-Elektroprivreda-Zemaljski muzej, ukupne dužine 3 km, a u skladu s preporukama kriznog štaba, s obzirom na epidemiološku situaciju u zemlji. Nakon održane utrke,  uslijedit će završna ceremonija na platou ispred caffe bara Tito.

Preuzimanje start paketa je u subotu od 9 sati,  a program utrke započet će u 10 sati na platou ispred caffe bara Tito, uvodnim pozdravima i zajedničkim zagrijavanjem uz trenera. 

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem obrasca:

https://forms.gle/v3R6Ho5NdMUN6KWw9

Prijava za utrku je obvezna, a prijave traju do srijede 22.09. Za sve sudionike su obezbijeđeni prigodni start paketi i osvježenje tijekom i nakon utrke. Za sve dodatne informacije o utrci možete se obratiti na email: ncm.koracajmozajedno@gmail.com ili putem broja telefona 033 766 226 ili 063 488 875.