Izabrano novo Vijeće UKS “Emaus”

                U ponedjeljak, 18. listopada, u 19 sati u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih Ivan Pavao II. , Udruga Katoličkih studenata „Emaus“ organizirala je Izbornu skupštinu za predsjedništvo.

                Izbornoj skupštini prisustvovalo je 26 članova. Na početku je sve započelo molitvom koju je predvodio vlč. Ivan Matijević, duhovni asistent Emausa. Zatim je riječ uzeo Antonio Topalović, predsjednik izborne skupštine, a zatim je prošlogodišnja predsjednica Martina Milos predstavila sve aktivnosti koje su se dogodile prošle akademske godine, te se svima zahvalila. Uslijedio je  izbor novoga predsjednika, potpredsjednika, tajnika i blagajnika. Za novoga predsjednika izabran je Ilija Bilanović, za podpredsjednika Thomas Perić, za tajnika Ivona Šagolj i za blagajnika Gabriela Šunjić. Zatim je uslijedilo zajedničko druženje u restoranu Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.

                Zahvaljujemo se ovim putem prošlome vodstvu „Emausa“: Martini Milos, predsjednici, Ivanu Miloševiću, podpredsjedniku, Dariu Filipoviću, tajniku i Antoniu Šutalu, blagajniku.