Posjeta organizacije Rondine Cittadella Della Pace

U četvrtak 2. prosinca Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ posjetili su predstavnici talijanske organizacije Rondine Cittadella Della Pace. Tijekom posjete, predstavnici organizacije Rondine, Mauro D’Andrea i Valentina Brochi, razgovarali su ravnateljem vlč. Šimom Maršićem te djelatnicima angažiranim na projektu „Koračajmo zajedno“. Nakon što su predstavljene aktivnosti koje će se realizirati tokom 2021/2022 godine, uslijedio je obilazak kapaciteta zgrade kao i upoznavanje s radom NCM „Ivan Pavao II.“

Ovom prilikom zahvaljujemo se na posjeti organizacije Rondine, te na podršci tijekom implementacije međureligijskog projekta „Koračajmo zajedno“.

Rondine Cittadella della Pace  talijanska organizacija osnovana 1998. je posvećena smanjenju oružanih sukoba diljem svijeta i širenju vlastite metode za kreativnu transformaciju sukoba u svakom kontekstu. Njihov cilj je pridonijeti stvaranju planeta bez oružanih sukoba, u kojem svaka osoba ima alate za upravljanje sukobima na kreativan i pozitivan način.