Turnir KMNL-a u Vrhbosanskoj nadbiskupiji

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih “Ivan Pavao II.” u okviru svojih pastoralnih programa za mlade organizira i ove godine Katoličku malonogometnu ligu (KMNL) Vrhbosanske nadbiskupije. Zbog složenih uvjeta i ove godine, organizira se jednodnevni turnir prijavljenih ekipa. Cilj KMNL-a Vrhbosanske nadbiskupije je okupiti mlade različitih profila i dobi kroz malonogometne aktivnosti obogaćene kršćanskom porukom ljubavi i vjere u život.

Turnir će se održati 2. travnja 2022. godine u dvorani Renovabis u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih Ivan Pavao II. u Sarajevu. Naknadno će se dobiti informacije vezane za turnir. Stoga ovim putem pozivamo sve župe koje imaju momčadi, kao i druge organizacije koje su prethodnih godina sudjelovale u natjecanju da se prijave. 

Prijave se vrše na mail: matijevicnet@gmail.com. Prijava momčadi za ovogodišnji turnir moguća je do 29.
ožujka 2022. godine.

Pobjednik ovog turnira ide na završetak nacionalnog natjecanja KMNL-a Crkve u Hrvata koji će se održati u Splitu, u Republici Hrvatskoj, krajem travnja.

Radosno pozivamo sve da prijave svoju župnu malonogometnu momčad kako bismo zajedno mladima ponudili novu dimenziju sporta oslobođenu nasilja i psovke, te promovirali kršćanske vrijednosti i dostojanstvo ljudskog života.