Prijave za koncert: Progledaj srcem u Zagrebu

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. organizira putovanje za veliki duhovni koncert u Zagrebu. Odlazak je predviđen iz Sarajeva u subotu 8:00 h, te povratak po završetku koncerta. Naknadno će se odrediti način putovanja i cijena po sudioniku nakon što se utvrdi broj osoba.

Najveći duhovno-glazbeni spektakl u regiji Progledaj srcem održat će se 4. lipnja u 20 sati na zagrebačkom stadionu ”Maksimir”. Ovaj megakoncert na kojemu pjevaju i sviraju najveća imena domaće duhovne glazbe, održat će se pred 44 000 ljudi. To je šesti ”Progledaj srcem”, čija je organizacija u ”Areni Zagreb” zbog epidemiološke situacije 2020. god. morala biti odgođena. Sada se ”Progledaj srcem” vraća još jači i veći na otvorenome, gdje će desetci tisuća ljudi biti ujedinjeni u slavljenju i molitvi. Nastupaju brojni poznati izvođači kao što su: Alan Hržica, Fra Marin Karačić, Toni Cetinski i brojni drugi.

            Potrebno je što prije obavijestiti organizatore zbog kupnje karata za koncert, jer je broj ograničen. Prijave za koncert traju do 25. svibnja. Kontakt osoba je vlč. Ivan Matijević: e  – mail:   matijevicnet@gmail.com ; tel. 063/ 347-248.