Misa zahvale i večera za volontere akcije „Mladi protiv gladi“

U četvrtak 5. svibnja 2022. godine u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih Ivan Pavao II. u Sarajevu  slavljena je sv. misa koju je predslavio vlč. Ivan Matijević, studentski kapelan, a misu je animirao zbor Emaus.

Akciju „Mladi protiv gladi“ organizira Udruga katoličkih studenata Emasu u suradnji sa Nadbiskupijskim centrom za pastoral mladih Ivan Pavao II. već dugi niz godina.

U prigodnoj propovijedi predslavitelj  je zahvalio svim mladima što su se velikodušno odazvali ovoj akciji. Te je poručio: „Crkva Vam se od srca zahvaljuje na velikodušnosti u činjenju dobra za osobe koje ne poznajete, a za koje ste bili spremni volontirati… Centar je Vaša kuća, ovdje ste uvijek dobro došli. Bez obzira radilo se o nekoj akciji ili običnom danu…“ Po završetku sv. mise uslijedila je podjela zahvalnica za sve učesnike volonterske akcije „Mladi protiv gladi“ koja je održana u Sarajevu 25. i 26. ožujka 2022. godine, a u akciji je sudjelovalo 60-ak mladih. Na kraju je za sve organizirana večera u restoranu Centra za mlade.