Grupa mladih iz Mostara u posjeti NCM „Ivan Pavao II.“

U subotu 21. svibnja učenici Prosvjetine škole iz Mostara, koja djeluje pri eparhiji Zahumsko –hercegovačkoj, posjetili su s vjeroučiteljem Njegošem Veljančićem,  Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. i sudjelovali u programu koji su pripremili edukatori projekta Koračajmo zajedno.

Po dolasku u Centar za mlade, sve prisutne je pozdravila i poželila dobrodošlicu Nadežda Mojsilović, koordinatorica projekta Koračajmo zajedno, te je predstavila rad Centra i projekte koji se realiziraju tijekom godine. Uslijedila je radionica o vjerskim običajima u katoličanstvu i pravoslavlju, koju su vodili vršnjački edukatori Nives Livančić i Hamza Jelić.

Nakon radionice, sudionici su zajedno s vršnjačkim edukatorima posjetili vjerske objekte u Sarajevu, Katedralu Srca Isusova, Staru pravoslavnu crkvu sv. Arhangela Mihaila i Gavrila i Gazi Husrev begovu džamiju.

Ovom prilikom Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. se zahvaljuje sudionicima Prosvjetine škole iz Mostara na sudjelovanju i posjeti.