Ekskurzija učenika petih razreda Osnovne škole Bila

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. osim projekata i aktivnosti koje na godišnjoj razini realizira za mlade širom Vrhbosanske nadbiskupije, nudi i organizaciju jednodnevnih, dvodnevnih izleta i ekskurzija za učenike osnovnih i srednjih škola iz cijele Bosne i Hercegovine.

Tako je proteklog tjedna, 17. i 18. svibnja Centar za mlade Ivan Pavao II. posjetila Osnovna škola Bila gdje su sudjelovali na edukativnoj radionici koju su vodile animatorice Iris Vrdoljak i Lana Todosijević. Osim edukativne radionice, učenici petih razreda sudjelovali su na sportskom programu u dvorani Renovabis, te na bogatom zabavnom programu koji su također osmislile i vodile animatore, a na kojem su učenici imali priliku pokazati svoju kreativnost, natjecateljskih duh, brzinu, spremnost na timski rad i druge vještine.

Osim programa organiziranog u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih Ivan Pavao II. učenici su tijekom boravka u glavnom gradu Sarajevu imali priliku posjetiti Muzej Iluzija, Zemaljskom muzeju, vozili se žičarom na Trebević, gledali panoramu Sarajeva s Avazovog tornja, šetali gradom i sl.

Posjet su završen odlaskom u Pionirsku dolinu, razgledavanjem Zoološkog vrta i vožnjama u zabavnom parku.