Ekskurzija učenika iz Desete osnovne škole Bijela iz Brčkog u Centru za mlade

U Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih Ivan Pavao II. u razdoblju od 23. do 24. svibnja organizirana je dvodnevna ekskurzija za učenike od V. do VIII. razreda koji pohađaju Desetu osnovnu školu Bijela kod Brčkog. Ukupno 66 učenika u pratnji nastavnika uživali su u bogatom edukativnom, sportskom i zabavnom programu.

Pored bogatog programa u kojem su se učenici upoznali sa Sarajevom, te posjetili Zemaljski muzej, Avazov toranj, Muzej Iluzija, Katedralu, Sinagogu, Sabornu Crkvu i Begovu džamiju mladi su uživali u sportskom programu kojeg je u sportskoj dvorani Renovabis vodio djelatnik Centra za mlade Ivan Pavao II. Mario Tucaković, kao i u edukativnoj radionici na temu vršnjačkog nasilja, te zabavnom programu koje su za mlade organizirali i vodili vršnjački edukatori i Youth Workeri Thomas Perić, Gabriela Šunjić i Rafaela Mirčić.

Ovom prigodom djelatnici NCM Ivan Pavao II. zahvaljuju se nastavnici Steli Stuhli Pejić i nastavniku Mariu Miletiću na suradnji uz želju da se vidimo i iduće školske godine.

Ivana Klačar