Otvorene prijave za ljetni kamp katoličkih skauta

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II., organizira prvi po redu ljetni kamp za katoličke skaute, koji će se održati od 30. srpnja do 04. kolovoza 2022., u župi Žalosne Gospe u Kornici (Općina Modriča), u prostorijama regionalnog Centra za pastoral mladih, pod geslom Ti biraš.

Kroz različite radionice, predavanja svećenika, grupni i individualni rad, te posjet prirodnim i kulturnim objektima, skauti iz različitih dijelova nadbiskupije, imat će priliku bolje se upoznati sa vlastitom vjerom, idejom skauta u Crkvi.

Program kampa bit će prožet i zabavno- rekreativnim sadržajem. Stoga će mladi imati priliku družiti se uz filmsko večer, timske igre te sudjelovanje u sportskim i drugim zabavno-rekreativnim aktivnostima.

Svi zainteresirani skauti sa svojim obiteljima i drugima koji to žele postati, mogu se prijaviti u svojim župama najkasnije do 05. srpnja.

Broj sudionika je ograničen.

Više informacija putem telefona 063/ 347 248 ili putem e – maila matijevicnet@gmail.com

Kotizacija za sudjelovanje na kampu iznosi 50 KM po osobi, dok organizacijske troškove (prijevoz, smještaj, izleti) snosi NCM Ivan Pavao II..