Završna priredba dječjeg vrtića Anđeli čuvari

Proteklog tjedna, u četvrtak, 9. lipnja u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. održana je završna priredba za djecu iz dječjeg vrtića Anđeli čuvari koji djeluje u sklopu Centra za mlade Ivan Pavao II.

Program koji je vodila Martina Vidović, djelatnica Centra za mlade Ivan Pavao II. započeo je pozdravnim riječima vlč. Ivana Matijevića, pastoralnog suradnika NCM-a, koji je nazočnim roditeljima i gostima poželio dobrodošlicu i uputio riječi zahvale.

Nakon pozdravnih riječi uslijedilo je bogat program koji su mališani dječjeg vrtića Anđeli čuvari posljednjih nekoliko mjeseci vrijedno pripremali zajedno s odgajateljicama, pa su tako nazočni gosti imali priliku uživati u plesnom nastupu mališana koji su pripremali koreografiju zajedno s volonterom iz Njemačke, glumačkoj izvedbi ovogodišnjih prvašića, recitaciji djece i sl. Smijeh, suze, iskreni zagrljaji, spontanost i razigranost i ovaj put su obilježile završnu priredbu dječjeg vrtića Anđeli čuvari na kojoj su ovogodišnji prvašići dobili i diplomu i kapu kao uspomenu na vrijeme provedeno u vrtiću.

Program završne priredbe završen je uz fotografiranje i zakusku u restoranu Centra za mlade Ivan Pavao II.