Treći dan kampa s ministrantima obilježile Olimpijske igre i radionica o talentima

U srijedu, 27. srpnja, svetom misom, koju je predvodio vlč. Ivan Matijević, pastoralni suradnik Centra za mlade Ivan Pavao II. u filijalnoj crkvi sv. Josipa u Kornici započeo je treći dan kampa koji se održava u sklopu projekta YouthFluence- uključi se, služi i prati!

Odmah poslije doručka, vrijedni ministranti su, zajedno sa s. Marinom Jurišić, sudjelovali na radionici Moji talenti u službi Božjoj, na kojoj su otkrivali svoje talente, te ih usmjeravali na osobni rast, ali i rast zajednice.

Nakon pauze za ručak, uslijedile su olimpijske igre koje su se sastojale iz dva dijela. U prvom dijelu su se mladi natjecali u znanju i spretnosti, dok su u drugom dijelu nastupile vodene igre. Poslije kratkog odmora mladi su sudjelovali na probi pjevanja na kojoj su naučili novu pjesmu.

Tu pjesmu su uz već poznate izveli na večernjoj molitvi koja je imala drugačiju strukturu nego inače. Tako su mladi imali priliku slušati tekst iz Biblije, te čitati molitvu vjernika u znak zahvale Bogu na proteklom danu.

Lana Todosijević