Konferencija za medije povodom volonterske akcije 72 sata bez kompromisa

Povodom sedme po redu volonterske akcije 72 sata bez kompromisa na kojoj će sudjelovati 750 mladih iz cijele BiH i koju na području Vrhbosanske nadbiskupije provodi NCM Ivan Pavao II. u prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu u četvrtak, 29. rujna s početkom u 11:00 održat će se konferencija za medije.

Prisutnim medijskim djelatnicima tom prigodom će se obratiti:

Mons. Tomo Vukšić, vrhbosanski nadbiskup i metropolita

Dr. vlč. Šimo Maršić, ravnatelj NCM-a Ivan Pavao II.

Gosp. Josip Milanović, koordinator akcije i djelatnik NCM-a Ivan Pavao II.

Tijekom trajanja akcije, volonteri će sudjelovati na različitim projektima kao što su: dekorativno uređenje dječjeg školskog igrališta, osmišljavanje edukativnih sadržaja, pripremanje i podjela hrane za socijalno ugrožene obitelji, čišćenje i uređenje okoliša, volontiranje u dječjem vrtiću i staračkom domu, uređenje životnog prostora osobama treće životne dobi, šetnja sa korisnicima staračkog doma, pripremanje igrokaza za članove staračkog doma, razne ekološke aktivnosti, cijepanje drva socijalno ugroženim obiteljima, prikupljanje hrane u trgovačkim centrima za korisnike pučkih kuhinja, recikliranje plastičnih boca, pripremanje pisama i crteža s lijepim porukama za korisnike staračkih domova i još mnogo toga.

Kako je navedeno u priopćenju medijski djelatnici za dodatne informacije mogu kontaktirati don Dražena Kustura, predstojnika Ureda za odnose s javnošću i glasnogovornika Vrhbosanske nadbiskupije na broj telefona: +387 65 059 562 ili na e-mail: glasnogovornik.vn@gmail.com.