Volonteri Frame Domaljevac sudjeluju u akciji “72 sata bez kompromisa”

Volonteri iz Frame Domaljevac kroz akciju 72 sata bez kompromisa pružaju pomoć potrebitima. Podijelili su pakete s osnovnim životnim namirnica ugroženim obiteljima te su posjetili dječiji vrtić.

„VolontiRAJ na Zemlji rečenica je koju sam čula prije nekoliko godina. Od tada, ona se duboko urezala u moje misli i u moje srce. Želja da u svoj život, ali prije svega u živote onih kojima je to najpotrebnije unesem dašak raja, zrake Sunca i osmijeh vratim na lice. Upravo jučer, 29. rujna godine Gospodnje 2022., u akciji 72 sata bez kompromisa ta želja se i ostvarila. Posjetili smo one najpotrebitije i pokazali im da nisu sami pod tereton svoga križa. Međutim, jučer me se posebno dojmio susret s jednim  dječakom i njegovim roditeljima. Bio je to susret pun ljubavi, sreće i zahvalnosti, osmijeha koji govori više od tisuću riječi. Susret koji je riječima neopisiv, ali srcem itekako pamtljiv. Za sreću je zaista potrebno jako malo. Možda ja kao čovjek ne mogu promijeniti svijet, ali mogu promijeniti svijet za jednu osobu. Vjerujem da smo jučer moji framaši i ja unijeli dašak raja u živote ljudi koje smo susreli, ali znam da smo isti taj raj doživjeli u svome srcu.“ – iskustvo framašice volonterke Mare Rošić

Framaši svoje volontersko djelovanje nastavljaju u narednim danima. Mi im želimo puno sreće i novih iskustava. Framaši, hvala što svoje vrijeme poklanjate onima koji su u većoj potrebi od nas samih.

Medijski tim