72 sata bez kompromisa: Beskompromisno volontiranje Frame Domaljevac

Još uvijek nam stižu odlične vijesti o akcijama mladih koje su se održale u sklopu volonterske akcije 72 sata bez kompromisa, koja se ove godine održala po sedmi put u Vrhbosanskoj nadbiskupiji i prvi put u Mostarsko-duvanjskoj biskupiji. 

U četvrtak, 29. rujna framaši Frame Domaljevac započeli su s volonterskom akcijom, te posjetiti ugroženije osobe kojima su podijelili pakete hrane i odjeće. Koliko je sreća tih ljudi velika i koliko cijene i najmanji znak pažnje, potaknulo je framaše da postanu bolji i zahvalniji za sve što imaju.

U petak, 30. rujna Frama Domaljevac posjetila je vrtić, gdje su sudjelovali u igri i animiranju djece. Framaši nam prenose da je radost djece divna i zahvalna, te da su kući donijeli pregršt pričica i osmijeha na licu koje su djeca izazvala.

 

Nažalost, projekt koji je predviđen za posljednji dan morao biti odgođen zbog loših vremenskih uvjeta, te su framaši proveli dan uz druženje i društvene igre, te razgovarali o iskustvima prethodna dva dana njihove volonterske avanture, te su na taj način zaključili projekt 72 sata bez kompromisa.

Medijski tim