NAJAVA: Javna tribina „Socijalno poduzetništvo – suvremeni model radne aktivacije marginaliziranih grupa“

U srijedu, 22. veljače 2023. godine, s početkom u 19 sati u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. (Gatačka 18), pozivamo Vas na četvrtu po redu javnu tribinu u okviru projekta Mladi i demokracija – Vision is decision.

Gošća predavačica doc. dr. Nina Babić, docentica na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Sarajevu i autorica mnogih stručnih i znanstvenih radova, predstavit će nam temu pod nazivom „Socijalno poduzetništvo – suvremeni model radne aktivacije marginaliziranih grupa“.

Predavačica će u uvodnom dijelu osvrnuti se na socijalna davanja i mogućnost zapošljavanja marginaliziranih grupa – osoba primatelja socijalne pomoći i osoba s invaliditetom u Bosni i Hercegovini. Sudionici će nakon uvodnog dijela i predstavljanja teme imati mogućnost postavljanja pitanja i diskusiju, a nakon tribine osvježenje i druženje u restoranu Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.

Za sva pitanja i dodatne informacije možete nam se obratiti pozivom na broj telefona 033 766 226 ili putem mail adrese  zaklina.ncm@gmail.com .

Veselimo se susretu s Vama.  

Žaklina Brnadić