Radost mladosti: Animator u službi Crkve i mladih

Ovotjedna epizoda emisije Radost mladosti posvećena je Animatorima Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. Naši gosti ovoga puta u studiju bile su animatorice-instruktorice Ana Kulier i Iva Petrušić, obje studentice u Sarajevu koje su animatorice i instruktorice već dugi niz godina, a trenutno i asistentice na projektu Mladi za mlade kroz koji se educiraju novi animatori. Animatori su važan dio pastorala u župnim zajednicama i velika podrška drugim mladima u njihovom rastu i razvoju. U ovoj epizodi možete čuti i vidjeti što zapravo znači biti animator, kako se postaje animatorom te koje su osnovne zadaće jednog animatora u životu zajednice.

Novu epizodu emisije Radost mladosti možete poslušati na sljedećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=QcHRcTDqXUk&ab_channel=RadioMarijauBiH

Radost mladosti emisija je Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II koja se realizira uz podršku Radio Marije BiH a možete ju slušati i gledati svakog prvog i trećeg ponedjeljka na valovima Radio Marije BiH te na YouTube kanalu Radio Marije BiH i na linku na službenim stranicama Centra za mlade www.mladicentar.org.

Za sve Vas emisiju vodi i uređuje Stefan Kukrić. Uživajte i dalje s nama u ugodnim razgovorima sa zanimljivim gostima i zanimljivim temama.