Poziv na edukaciju Osnove pripreme i pisanja projekata

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. i ove godine organizira jednodnevni trening u cilju osnaživanja i unaprjeđivanja znanja i vještina za pisanje projekata.

Cilj edukacije je savladati osnovne elemente projektnog prijedloga, te unaprijediti razumijevanje svih elemenata projektnog obrasca. Na edukaciji će moći naučiti osnove znanja i vještina iz područja pisanja projekata kao što su: što definiranje prijedloga projekta, smjernice za pisanje projekta, osnovni elementi koje svaki projekt mora sadržavati, praktična izrada pojedinih dijelova projektnog prijedloga na konkretnim primjerima iz prakse, definiranje budžeta, savjeti i upute, pisanje izvješća i sl. Edukaciju će voditi projekt menadžerice Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih “Ivan Pavao II” Marija Puljić i Nadežda Mojsilović.

Termin održavanja edukacije je 22. travnja 2023. godine u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. (adresa Gatačka 18, 71 000 Sarajevo) u trajanju od 09 do 17 sati. Kotizacija za sudjelovanje na edukaciji iznosi 30 KM po osobi. U kotizaciju je uračunata edukacija, hrana i osvježenje. Kotizacija za sudjelovanje plaća se pri dolasku na edukaciju.

Za sudjelovanje na edukaciji potrebno je poslati prijavu  do 19. travnja 2023. godine. Prijave se mogu slati elektronskim putem na e-mail: ncm.martina@gmail.com. Molimo da u prijavi navedete ime i prezime, kontakt telefon te e-mail adresu. Broj sudionika je ograničen!

Za dodatna pitanja molimo vas da nas kontaktirate na broj 033 788 406.

Kontakt osoba: Martina Vidović