Održana sjednica Vijeća animatora

U četvrtak 18. svibnja u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. održana je sjednica Vijeća animatora u okviru programa Mladi za mlade. Susretu je nazočilo sedam animatora instruktora s dugogodišnjim iskustvom rada na programu: Ivana Vidović, Tanja Šutalo, Valentina Marković, Antonio Topalović, Ana Kulier, Iva Petrušić i Lana Todosijević, zajedno s ravnateljem NCM-a vlč. Šimom Maršićem i pastoralnim suradnikom u NCM-u vlč. Ljubom Zadrićem.

Susret je započeo svetim misnim slavljem koje je predvodio ravnatelj Centra za mlade vlč. Šimo Maršić. Vlč. Šimo je osvrnuvši se na evanđelje pozvao instruktore da nastave nesebično dijeliti svoje znanje i iskustvo, unatoč povremenim sumnjama, koje su sastavni dio rasta i puta jednog kršćanina.

Nakon svete mise, započeo je radni dio gdje su aktualne voditeljice programa Formacija animatora –  Mladi za mlade Ana Kulier i Iva Petrušić predstavile prošlogodišnje aktivnosti te najveće izazove s kojima su se instruktori susreli. Također, instruktori su razgovarali o budućim aktivnostima te su donijeli inovativne ideje koje će zasigurno poboljšati dosadašnji program rada. Susret je završen večerom nakon čega je uslijedilo druženje.

Iva Petrušić