KAMP FAIR PLAY Komunicirajmo nenasilno

Program ljetnog kampa Fair Play već tijekom drugog dana, bio je ispunjen mnogim zanimljivim i natjecateljskim sadržajem. U utorak, 20. lipnja, program je započeo s jutarnjim vježbama, a nakon doručka, sudionici su obišli kompleks sportskog – rekreativnog Centra Ajdinovići kako bi se upoznali sa svim sadržajima.

Potom su uslijedile radionice gdje su mladi imali priliku slušati o temama nenasilne komunikacije i aktivnog slušanja, te su kroz vježbe praktično i naučili kako je važna komunikacija u svakodnevnim situacijama, u odnosima s drugim ljudima.

U poslijepodnevnim satima, sudionici su odmor proveli rekreativno, družeći se i plivajući na bazenima.  Koliko je važan timski duh i suradnja mladi su pokazali tijekom trajanja takmičarskih igara, gdje su trebali riješiti različite zadatke. Zadatke su rješavali kao tim, te su zahvaljujući tome bili uspješni i sve zadatke završili kao pobjednici.

Večernji program je obilježio kviz znanja. Podijeljeni u grupe, mladi su se ponovo imali priliku pokazati kako je timski rad važan za uspjeh, te su pokazali zavidan nivo znanja tijekom trajanja kviza. Ostatak večeri sudionici su se družili kroz sportske igre.

na