Otvorene prijave za ljetni kamp katoličkih skauta

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u suradnji sa katoličkim skautima Vrhbosanske nadbiskupije organizira drugi po redu ljetni kamp za katoličke skaute, koji će se održati od 10. do 14. srpnja 2023., u župi Žalosne Gospe u Kornici (Općina Modriča), u prostorijama Regionalnog ureda NCM-a. 

Kroz različite skautske radionice i igre, grupni i individualni rad, te posjet prirodnim i kulturnim objektima, skauti iz različitih dijelova nadbiskupije imat će priliku bolje se upoznati sa idejom katoličkog skautizma, jačati svoje kompetencije i usvojiti različite vještine.

Svi zainteresirani skauti i ostali mladi koji žele postati katolički skauti, mogu se prijaviti najkasnije do 05. srpnja putem e-mail adrese: ncm.martina@gmail.com. Prilikom prijave navesti ime i prezime sudionika, datum rođenja, ime i prezime roditelja, kontakt telefon, mjesto odakle dolazite te posebne napomene (alergije, dijete, itd). 

Broj sudionika je ograničen.

Kotizacija za sudjelovanje na kampu iznosi 50 KM po osobi, a sudjelovanje za djecu do 10 godina starosti je besplatno. Organizacijske troškove (prijevoz, smještaj, izleti) snosi NCM Ivan Pavao II.

Radujemo se Vašim prijavama!