FAIR PLAY SPORTSKE IGRE MLADIH NA KAMPU

U srijedu, 21. lipnja započeo je treći dan na interetničkom kampu Fair Play. Nakon jutarnjih aktivnosti, program je započeo s Fair Play sportskim igrama mladih. Sudionici su podijeljeni u grupe na sportskim terenima kompleksa sportskog – rekreativnog Centra Ajdinovići, imali samo jedan cilj, a to je biti najbolji u sportskim aktivnostima.

Tijekom prvog dijela sportskih igara, mladi su kao i prethodni dan iskazali natjecateljski duh, te su uvidjeli da suradnjom i zajedništvom mogu mnogo postići.

Potom je uslijedila pauza do ručka, to vrijeme sudionici kampa su proveli rekreativno, družeći se i plivajući na bazenima.

Drugi dio dana mladi su sudjelovali na radionici u organizaciji Centra za sigurni Internet, koju je vodila Amela Efendić, menadžer.  Sudionici su na radionici bili veoma zainteresirani, jer je tema vrlo aktualna ali i važna za njih u svakodnevnom životu. Koliko je važno znati kako se osjećati sigurno prilikom korištenja društvenih mreža, sudionici su saznali tijekom radionice, te su imali priliku usvojiti mnoštvo činjenica kroz izuzetno interaktivan razgovor.

Nakon radionice uslijedio je nastavak sportskih igara gdje su sudionici nastavili pokazivati koliko je uistinu važan i neophodan timski duh i suradnja.

Večernji program je obilježila logorska vatra, koju su sudionici željno iščekivali.

Sudionici su vrijeme uz logorsku vatru,  svirali i pjevali na čistom zraku i uz prelijepe poglede na prirodne pejsaže kojima raspolaže sportsko – rekreativni Centar Ajdinovići.