Završen interetnički kamp za mlade Fair Play

U petak 23. lipnja, nakon jutarnjih vježbi i doručka, započela je kreativna radionica koju su animirali vršnjački edukatori. Sudionici su imali priliku zabaviti se i oslikati platno sa svojim otiscima ruku i s porukama tijekom trajanja radionice.  

Posljednji topli dan kampa obilježile su i vodene igre na bazenu. Za sve mlade ovo je bilo i osvježenje, a također je bio i jedan od najzanimljivijih dana na kampu. Poslijepodnevne sate su proveli osmišljavajući i pripremajući se za večernji program. Tijekom programa predstavljeni su skečeve, plesne koreografije i pjesme uz koje su se predstavili, kako bi pokazali sve talente koje imaju.

Veče je prošlo u predivnoj atmosferi, gdje su sudionici zajedno pjevali i plesali, te pokazali zajedništvo i suživot, u svim svojim razlikama i sličnostima.

Kamp je završen u subotu 24. lipnja, a tom prigodom proglašen je najbolji tim koji je osvojio najveći broj bodova tijekom natjecanja, također i najbolji fair play igrač. Za sve pobjednike podijeljene su medalje, također svi sudionici su dobili poklone i certifikate. Uslijedio je razgovor o svemu što su proživjeli tijekom kampa, a svaki sudionik je podijelio sa svima trenutke kojih će se najviše sjećati.

Nakon zajedničkog fotografiranja, sudionici su se pozdravili i poželjeli ponovno druženje s novim prijateljima koje su stekli, a ovaj kamp prema njihovim utiscima pamtiće dugo vremena.