Otvoren poziv za prijave za ljetni ekumenski kamp mira „Friedensgrund BiH“

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. organizira ljetni ekumenski kamp mira pod nazivom Friedensgrund BiH u sklopu međureligijskog projekta Koračajmo zajedno. Ovaj kamp pruža priliku mladim kršćanima da se sretnu i dožive ljetovanje na jedinstven način – kombinirajući zabavu, molitvu, učenje i timski rad. Kamp će se održati od 30. srpnja/jula do 5. kolovoza/avgusta u župi Žalosne Gospe u Kornici, Općina Modriča.

Pod mentorstvom vršnjačkih edukatora projekta Koračajmo zajedno, mladi će sudjelovati u sedmodnevnom programu kampa. Kroz ovaj program, mladi će učiti o važnosti upoznavanja i prihvaćanja drugih, istraživati osobne i kolektivne vrijednosti te razvijati vještine rada, talente i sposobnosti. Aktivnosti kampa uključuju sportske aktivnosti, izlete i radionice.

Friedensgrund BiH će okupiti sudionike iz Bosne i Hercegovine Njemačke i Francuske. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 23. srpnja/jula 2023. godine, a mogu se prijaviti mladi u dobi od 13 do 18 godina. Participacija za sudjelovanje iznosi 50 KM po osobi. Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. pokriva troškove prijevoza, materijala, hrane i osiguranja. Prijavni obrazac možete pronaći ovdje.

Dodatne informacije možete dobiti putem e-maila zaklina.ncm@gmail.com ili telefonskim pozivom na broj 033/766-226, radnim danima od 08:00 do 16:00. Kontakt osoba: Žaklina Brnadić.