Poziv za sudjelovanje na ljetnom inkluzivnom kampu SINOPS 2023.

Dragi mladi,

Kroz proteklu godinu Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II“ je zajedno sa partnerima Udruženjem „Oaza“, Caritasom Italije, Caritasom BiH te župama „Uznesenja BDM“ –  Stup i „Sv. Luka“ – Novi Grad (Sarajevo), provodio inkluzivni projekt pod nazivom SINOPS (Socijalna inkluzija osoba s intelektualnim poteškoćama u Sarajevu). Cijela godina prepuna aktivnosti završit će ljetnim inkluzivnim kampom koji će se održati od 19. do 22. kolovoza 2023. u mjestu Kornica na sjeveru Bosne i Hercegovine, u Posavini.

Ovom prilikom želimo pozvati sve zainteresirane studente pedagogije, psihologije, defektologije, socijalnog rada, te zainteresirane vršnjačke edukatore, animatore, volontere i druge mlade starije od 15 godina da se prijave za sudjelovanje u ovom četverodnevnom inkluzivnom kampu te kraj ljeta provedu uz zanimljiv program, te tako doprinesu inkluzivnosti osoba s invaliditetom u BiH društvo.

Prijave za kamp ostaju otvorene do 16. kolovoza. Broj mjesta za sudjelovanje je ograničen te Vas pozivamo da se što prije prijavite.

Prijaviti se možete preko email adrese: kukric.stefan@gmail.com ili na broj telefona 00387 63 835 704.

Podatci potrebni za prijavu su: Ime i Prezime, datum rođenja, mjesto boravka, status (učenik/student/edukator i sl), broj telefona, email adresa te posebne napomene u slučaju alergija, ili drugih zdravstvenih problema.

Sve troškove boravka na kampu i prijevoza, snose organizatori kampa.

Po završetku kampa, sudionicima će biti izdane potvrde o sudjelovanju na inkluzivnom kampu kao dokaz o volontiranju i radu s osobama s invaliditetom.

Boravak u prirodi, spavanje u šatorima, zanimljive radionice i dobro društvo – to je ono što Vas očekuje na ljetnom inkluzivnom kampu SINOPS 2023.

Požurite s prijavama!