Treći dan ljetnog kampa u sklopu projekta Mali putokazi u život

Trećeg dana kampa Mali putokazi u život, 9. kolovoza,  mladi su zajedno sa svojim četiri vršnjačka edukatora – Rafaelom Mirčić, Gabrijelom Šunjić, Željkom Makimovićem i Goranom Ivić – prošli kroz još jednu inspirativnu edukativnu radionicu pod nazivom Neka krene od mene. Tema radionice bila je usmjerena na razgovor o vrijednostima volonterizma, činjenju dobrih djela i razvoju pozitivnih osobina.

Posebno uzbudljiv dio kampa za mlade sudionike bile su raznolike sportske aktivnosti koje je vodio projekt koordinator Mario Tucaković. Aktivnosti su uključivale različite sportske discipline, a vrhunac je bila serija olimpijskih igara. Mladi su se okušali u raznim izazovima, uključujući likovne i timske igre, mozgalice te sportska nadmetanja. Svi su uživali u takmičarskom duhu i osjećaju zajedništva koji su ove igre donijele.

Dan je završio uz večernje druženje i projekciju filma. Svi su se opušteno smjestili kako bi uživali u filmu, razmjenjivali utiske i ispričavali smijehom. Kombinacija edukacije, sporta i zabave činila je ovaj dan nezaboravnim za sve prisutne.

Danijela Jocović